Плити дорожні

Плити дорожні – це найкращий варіант із усіх існуючих для швидкої та якісної споруди автодороги, здатної витримати рух важкої вантажної техніки. Аеродромна дорожня плита незамінна при облаштуванні злітних майданчиків, і доріг, якими рухається техніка з високою тоннажністю. Залізобетонні плити можуть бути виконані в різних конфігураціях, що дозволяє реалізовувати практично будь-які інженерні проекти з прокладання доріг.

Плита дорожня є залізобетонним виробом, у якому використовується “важкий” бетон. Це забезпечує плит марок ПД, ПДН, ПДС, ПАГ 18, ПАГ 14, і так далі, довговічність і стійкість до несприятливих впливів під час експлуатації. Плита дорожня може бути виконана у різних конфігураціях, що дозволяє реалізовувати практично будь-які інженерні проекти з прокладання доріг.

Плити дорожні ЗБВ виготовляються як із попередньо напруженою арматурою, так і арматурою, яка напрузі не піддавалася. Як сполучна речовина використовується важкий бетон. Сфера використання таких плит – обладнання складальних покриттів тимчасових або постійних доріг у місті та за містом. Допустиме навантаження становить H-30 і H-10. Плити дорожні показали свою високу надійність та відмінні технічні характеристики навіть при багаторазовому використанні. Плити розраховані на експлуатацію в умовах до -40 ° С без втрати своїх основних характеристик.